keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Luukku 6, My day 5.12

Tämä my day on päivältä 5.12 jotta saan julkaustua tämän ajallaan eli tänään 6.12.

Herätys soi klo 8.45.
Sammutan sen ja jatkan unia. Perus minä.
Ja klo 9.00 soi uusi herätykseni. Lääkkeet pitäisi nousta ottamaan. Nääh, ei jaksa nousta vielä. Sammutan herätyksen ja jatkan nukkumista.
...
Hupsista! Kello onkin jo 10.
"Äiti. Herää. Mun lääkkeet pitää ottaa", sanoin äidille ja sitten hän tuli antamaan lääkkeet minulle.
Sitten aamupalalle. Pari leipää, jogurttia ja banaani. Unohtamattakaan kahvia. Kahvi on se millä päivä kuin päivä käynnistyy.
Syön aamupalani rauhassa. Syötyäni sen otan vielä viimeisen kupillisen kahvia ja menen sen kanssa tietikoneen ääreen. Hoidan yhden pankkiasian ja sitten hoidan ratsastusseura juttuja. Sekä lueskelen Suomen ratsasastusliiton sivuilta kilpailulisensseistä yms.

Aikaa siinä vierähti tovi ja kello onkin jo 12.45.
Pohdiskellaan äidin ja serkun kanssa mitä tarvitsee ostaa kaupasta ja sitten lähdetään kauppaan. Paluu matkalla haetaan sisko koulusta. Kaupassa iskee hirveä ahdistus. Yritän pitää itseni kasassa. Vilkuilen joka suuntaan paniikissa. En tahdo jäädä yksin.
Äiti säntää etsimään jotain ja jättää minut seisomaan kärryn kanssa yksin. Serkku säntää etsimään omia juttujaan. Olen yksin kärryn kanssa. En uskalla liikkua mihinkään.
Siinä paniikissa ja ahdistuksessa selvittiin kauppareissusta.
Kauppareissu venähti ja lämpimälle ruualle päästiin vasta noin klo 15. Vegaaninen makaronilaatikko oli parasta. <3
Nyt katsellaan netflixiä ja kohta menen pakkaamaan tavarani. Koska noin klo 19.00 iskä lähtee viemään minua laitokseen.

Vielä ennen lähtöäni juodaan glögit ja syödään parit joulutortut. Sitten matkaan. Automatka kestää tunnin ja olen klo 20 laitoksella.
On ihanaa olla täällä. Eihän tämä päivä ollut mitenkään erikoinen, mutta oli kivaa välillä vaan hengailla perheen kanssa ja kun serkkukin oli tullut.

Klo 21.11
Hain lääkkeeni hetki sitten. Nyt vielä teen ensivuodelle toimintasuunnitelmaa ratsastuksen suhteen. Sen jälkeen teen iltatoimet ja menen nukkumaan

~Kauniita unia~

nään 6.12 on itsenäisyyspäivä.
Joten hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle ja etenkin meidän ihanalle 100v Suomelle! <3

2 kommenttia:

  1. Voisitko katsoa vähän yhdyssanavirheitä. Olisi mukavampaa luettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun mainitsit. Äidinkieli ei tosiaankaan ollut vahvuuksiani. Heh! :D Mutta kyllä yritän käydä tekstin uudelleen läpi.

      Poista