keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Pelottaa

Huomenna on verikokeet ja sydänfilmi. Pelkään piikkejä. Pelkää kuollakseni verikokeita. Ei niissä tuloksissa varmaan edes ole mitään näkemisen arvoista. Olen myös miettinyt erästä asiaa jota en ole toteuttamassa (ainakaan vielä).
Koska en tahdo kenenkää puuttuvan syömättömyyteenin lopettaisin tukihenkilötapaamiset, lopettaisin ravitsemusterapeutilla käymisen ja lopettaisin nupolla käymisen. En tiedä olisiko se viisainta.

Ja mitä edelliseen postaukseen tulee. Ei tullut yhtään kommenttia. Yritän siis uusiksi.
Eli ehdota kommenteissa jotain postaus aihetta/ideaa. Kiitos jo etukäteen.

6 kommenttia:

  1. Musta toi kaikki hoidon lopettaminen ei olis ehkä ihan viisasta, koska sä tarviit sitä muutenkin kun syömisten pohjalta. Vaikka oon kyllä itekkin välillä miettinyt tota...
    Postausideoita, hmm, mun pää on ihan tyhjä, ehkä ihan sun perus arki kiinnostaa. Mä en oikeesti keksi mtn, sorry :(

    VastaaPoista
  2. Tekisitkö postauksen vaikka sulle tärkeistä ihmisistä. Ei tarvis nimiä kertoo jos et haluu, vaan sillain että mitä ne sulle esim. merkitsee.
    Toinen idea että kerrot jotai sun suosikkikkeja esim. biisejä, ruokia, treenejä ihan mitä haluut. Myös tavoitteita ja unelmia, tai asioita mitä vihaat yli kaiken, voi siis olla ihan arkisiakin juttuja.
    Kaikki missä oot kertonu sun fiiliksiä nii neki on ollu tosi hyviä.
    Vielä yks idea, että jos kertoisit miten oot muuttunu vaikka viimesen vuoden aikana. Anteeksi sekava teksti ja tsemppiä <3

    VastaaPoista
  3. Itse olen kieltäytynyt ravitsemusterapeutista monet kerrat..En mielestäni tarvitse

    VastaaPoista
  4. Kommentoisin mutta netti jumittaa

    VastaaPoista
  5. Moi! Kun itse sairastin syömishäiriötä, olisin toivonut, että joku sanoisi että se paha olo helpottaa vielä. Mä sanon sen nyt sulle. Se helpottaa vielä, se kaikki ahdistus mutta sen eteen on tehtävä töitä eikä syömättömyys ole ratkaisu. Tukikäyntien ym lopettaminen on itselle valehtelua, on luonnollista että ottaa päähän se että ihmisten tuntuvat olevan kiinnostuneempia asioistasi kuin itse olet. Mutta kliseisesti, he vain koittavat auttaa ja ovat huolissaan.
    Tarkoitus ei ole saarnata, mutta itse helvettiin menneenä ja sieltä palanneena (ja se paluumatka jatkuu koko loppuelämän) mä haluaisin herättää sut miettimään asioita. Mitä syömättömyys ja syömishäiriö sulle antaa? Mitä sellaista se pitää kämmenellään että kidutat itsesi vapaaehtoisesti hengiltä?
    Voimia,sä tarvitset niitä <3

    VastaaPoista