torstai 30. maaliskuuta 2017

30.3

Klo 8:10
Heräsin hetki sitten nyt puen ylleni ja menen pesemään hampaat ja hoitamaan aamu toimet.
Kahvi hammasta kolottaa, mutta en saa juoda kahvia vielä koska pian on verikokeet.

Klo 9:10
Verikokeet otettiin äsken. Onneksi se sairaanhoitaja oli mukava ja ymmärsi, että minua pelottaa. Mutta oli kyllä aivan kauheaa, koska otettiin laaja verenkuva ja siihen tarvitaan monta putkiloa verta. Verikokeen jälkeen otettiin heti EKG eli sydänfilmi. Siinä oli jotain jota en ymmärtänyt.
" EKG:n analysoidussa osuudessa on havaittavissa sinusrytmi ja patologinen poikkeavuus; 1 ennenaikainen sinus
<-- diagnkompleksi"
Noin siinä luki enkä nyt tiedä oikein mitö tuo tarkoittaa. Kenties joku rytmihäiriö.
En tiedä. Lääkäri kyllä selventää tuota tiistaina.
Tiistaina on siis hoitokokous.

Klo 10:50-11:50
Istun linja-autossa ja katson suomen huippumalli haussa. Olen siis matkalla paikka kunnalle jossa käyn sairaala koulu ja jossa minä käyn myös nupolla.

Klo 12:00
Nyt olen nupon aulassa ja odottelen terapeuttiani. Jutellaan hänen kanssaan asioista 45min ja sitten kävelen koululle. Heh. Ehdin tänään olemaan koulussa vain tunnin
Eli koulu päiväni tulee loppumaan klo 14:00. Sitten menen linja-auto asemalle odottamaan bussia joka tulee 14:30. Kotona ole noin klo 15:45 ja kirjoitan sitten lisää.

Klo 16:00
Tultiin vartti sitten kotiin. Pikkusisko on ollut kipeenä tän päivän ja pelaa pleikkaa. Otan ison lasin täytän sen coca-cola zerolla ja istun sohvalle katselemaan iskän kanssa kun sisko pelaa jotain toiseen maailman sotaan sijoittuvaa sota peliä. Jaa hups joinkin jo tämän lasin zeroa...nooh kai sitä pitää juoda viel toinenkin lasillinen.

Klo 16:36
Yritin treenata mutta flunssan vuoksi en saanut tehtyä kuin yhtä liikettä yhden sarjan alusta loppuun. Ei ole mitään tekemistä. Paitsi jotain mitä ei jaksa. Esim. siivota pitäisi. Ehkä menen keittämäön kahvia ja katsomaan kun sisko pelaa. Ehkä sen jäljeen menen ajelemaan mopollani. Ajelu rentouttaa ja saa ajatukseni katoamaan. On ihana kulkea lujempaa fyysisesti kun omat ajatukset.

Klo 17:38
Nyt olen vähän meikannut. Vielä on vähän puettava lämpimämmin päälle jotta voin lähteä.
Nyt siis puen lisää vaatetta päälleni ja sitten menoksi.

Klo 20:45
Huops... Piti vaan ajella hetki. Se meni siihen että rällättiin ympäri kylää mopoilla ja mopoautoilla. Nyt sitten vain katselen televisiota, juon kuumaa light mehua ja sitten hoidan iltapuuhat ja nukkumaan.

Klo 22:00
Hyvää yötä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti